stroji za čiščenje tal

Stroji za pomivanje tal

Stroji za pomivanje tal so namenjeni profesionalni uporabi. Najpogosteje se uporabljajo v dejavnostih oz. prostorih, kjer gre za velike etažne površine (trgovski centri, bolnice, …). Stroji za čiščenje tal omogočaj sočasno pomivanje in sušenje površin. Dobri stroji za čiščenje tal nudijo dolgo življenjsko dobo, relativno nizke stroške vzdrževanja ter enostavno uporabo. Na voljo so različne vrste strojev za čiščenje tal. Obstajajo različne velikosti, od majhnih do velikih ter takih s sedežem.

Manjši stroji za čiščenje tal so dobra izbira za prostore, kjer je majhnost dobrodošla zaradi različnih ovir v prostorih. Hkrati so tudi lažji. Najpogosteje se za majhne stroje za pomivanje tal odločajo šole, hoteli, lokali in manjši supermarketi. Čeprav so manjši nudijo primerljive zmogljivosti z velikimi.

Srednji stroji predstavljajo dobro razmerje med učinkovitostjo ter stroški. Relativno nizka jakost delovanja, enostavna uporaba, ekonomičnost so prednosti, ki jih cenijo tisti, ki se odločajo za srednje-velike stroje za čiščenje tal.

Veliki stroji za mokro čiščenje tal so namenjeni čiščenju bolj obremenjenih površin. Hkrati so najboljša izbira, ko gre za zahtevne naloge, kot so razlitja maščob ali drugih tekočin ali pa za čiščenje zelo umazanih prostorov (npr. vhodi v stavbe), ali pa industrijske zahteve.

Stroji za čiščenje tal s sedežem so izjemno agilni. Omogočajo enostavno in predvsem varno upravljanje. Namenjeni so čiščenju tal v skladiščih oz podobnih objektih, kjer je čiščenje tal celodnevna naloga. Odlična izbira so tudi za dejavnosti, kjer je visoka raven čistoče izjemnega pomena (gradbene trgovine, laboratoriji, …)