moderne fasade hiš

Moderne fasade hiš

Si želite moderne fasade hiše, da bi na vaši ulici dvignili nivo vašega doma? Ali pa bi radi, da se zunanji del vašega doma končno ujema z notranjostjo, tako da njeno utrujeno staro fasado spremeni v nekaj modernega?

Spreminjanje fasade hiše lahko naredi čudeže za njen celoten izgled – celo poveča vrednost, ko pride čas za prodajo. Oglejte si kaj so fasade sodobnih hiš (za katere ne potrebujete druge hipoteke!) In poiščite nekaj navdiha za naslednji velik projekt.

Kaj je moderna fasada hiše?

Sodobne fasade hiš v svoje zasnove običajno vključujejo določene materiale, barve in oblike, da bi sodobnemu stilu prinesle pred vaš dom. Vsako obdobje arhitekture ima svoje zunanje detajle, na primer vključitev dramatičnih stebrov na fasade iz obdobja regije ali močan angleški vpliv domov Queen Anne.

Sodobne fasade hiš se ne razlikujejo. Preproste geometrijske oblike, topljeni cement, čiste linije in minimalna razburjenost v dekorju ponavadi opredeljujejo sodobne fasade – nekaj, kar smo upoštevali pri oblikovanju našega lepega bivališča tukaj v Clarendon Homes.

Enonadstropne fasade moderne hiše

Če želite ustvariti sodobno fasado hiše, je treba upoštevati ključne dejavnike, kot so arhitekturni slog vašega doma, njegova obloga (ali je opeka, vremenska deska ali kompozitni material?) In barve. S temi mislimi lahko uporabite svoje kreativne ideje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja