Zmogljivi in energetsko varčni viličarji

Zmogljivi in energetsko varčni dizelski viličarjiAli iščete zanesljivo rešitev za logistiko in premikanje tovorov v svojem skladišču, na gradbišču ali razstavni površini? Potem so vzdržljivi, kakovostni in okretni viličarji na dizelski pogon prava izbira za vas. Dizelski viličarji so ustaljena in priljubljena izbira naših zvestih kupcev, saj so ti danes veliko tišji kot so bili njihovi predhodniki, so vzdržljivejši in tehnično izpopolnjenejši, zato se zelo redko ali skoraj nikoli ne kvarijo. Pri sodobnih viličarjih so tudi emisije bistveno manjše, kar dizelske tudi upravičeno postavlja ob bok plinskim viličarjem, zato je njihova tudi dolgotrajejša uporaba v zaprtih prostorih povsem varna in zanesljiva. Plinski viličarji so prava izbira za tiste, ki se še posebej trudijo, da bi bila njihova dejavnost kar najbolj usklajena z naprednimi težnjami k trajnostnemu in sonaravnemu razvoju, v tem oziru pa pridejo v poštev tudi sodobni električni viličarji.

 

Sodobni dizelski viličarji so tihi in okolju prijazni

V naši ponudbi so zajeti kompaktni in izjemno okretni dizelski viličarji, ki omogočajo kar največji izkoristek prostora in obračanje v minimalnem potrebnem polmerju, kar pomeni tudi možnost premikanja v vseh smereh. Dizelski viličarji so proizvedeni po najsodobnejših mednarodnih normativih in smernicah, zaradi česar so dobra rešitev za uporabo v širokem naboru opravil pri skladiščenju, gradnji, v trgovini, proizvodnji ter pri raznih ostalih dejavnostih. Upravljanje z viličarji na dizel je na moč preprosto, kot tudi njihovo servisiranje in vzdrževanje. Mogoče jim je namestiti tudi vrsto dodatne opreme, kot so hidravlične izvedbe obračal in prijemal, do dodatnih filtrov, katalizatorjev in ostalih dodatkov za olajšano upravljanje pri izvajanju specifičnih dejavnosti in opravil. Poleg dobave viličarjev vam pri našem podjetju omogočamo tudi menjavo gum.

Ko za svojo trgovino, skladišče, gradbišče ali druge potrebe iščete kakovostne dizelske viličarje, imejte v mislih predvsem našo ponudbo zanesljivih in kompaktnih viličarjev zavidljivih zmogljivosti in tehničnih lastnosti. Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje na elektronski naslov info@dobit.si ali nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 235 04 40.