Vizitka podjetja Dobit d.o.o.

DOBIT d.o.o. je zanesljiv partner za dobavo transportnih in dvižnih naprav, kamor spadajo viličarji (čelni, bočni 4-potni, ročni…), dvižni vozički, dvigala, dvižne mize, dvigalke, vitli in še mnoge druge dvižne naprave in pripomočki za potrebe industrije, trgovin, skladišč, strojegradnje, …

 

Poleg tega ponujamo za potrebe industrije tudi sesalce in druge čistilne stroje.

Ponujamo kvalitetne svetovne blagovne znamke iz različnih področij, ki zagotavljajo visoko kakovost in izpolnjujejo pričakovanja še tako zahtevnih naročnikov.

 

Cilj ki smo si ga zastavili, je zagotavljanje visoke kakovosti in kratkih dobavnih rokov svojim naročnikom, s konkurenčnimi plačilnimi pogoji. S svojimi strankami in ostalimi poslovnimi partnerji želimo graditi dolgoročno partnerstvo, z upoštevanjem obojestranskih potreb ter želja. Med temeljne cilje našega podjetja sodi tudi ohranjanje tržnega deleža na slovenskem tržišču.

 

Zavedamo se, da brez učinkovitih rešitev, nenehnega izobraževanja in prilagajanja našim strankam, ni razvoja podjetja. Kakovost poslovanja ter zavzetost in odgovornost zaposlenih, razumemo kot temelj za razvoj in uspešnost poslovanja v prihodnosti.