Električna dvigala: verižna dvigala podjetja Dobit, d.o.o.

Električna verižna dvigalaVerižno dvigalo je eden od najpogostejših načinov oziroma orodij za dvigovanje različnih bremen. Kot že njegovo ime pove, je eden od osnovnih elementov te dvižne verižne naprave ravno veriga, s pomočjo katere dvignemo breme, kamor želimo. Med drugimi pripomočki za dvigovanje bremen so še:
• žerjav
• viličar
• električni ali ročni vitel
• dvižna miza

Verižno dvigalo
je zaradi svoje prilagodljivosti in cenovne ugodnosti pogosta izbira. Ta ročna ali električna dvigala so namreč zelo praktična. Na voljo so v številnih različicah, v podjetju Dobit pa smo se odločili za prodajo vrhunskih izdelkov svetovno znanega proizvajalca dvižne tehnike Yale.

 

Ročna in električna verižna dvigala za dvigovanje v različnih okoliščinah

V podjetju Dobit lahko dobite verižno dvigalo različnih velikosti in nosilnosti. Predvsem pri slednjih je izbira zelo pestra, saj vam omogočajo dviganje na različne višine in različno težkih tovorov, tudi do 20 ton. Dvižne verižne naprave lahko po potrebi obesite tudi na obesno mesto prek kavlja ali pa na I-profil prek vozička – tako bo pokrivalo zelo široko dvižno polje. Če so takšni pripomočki za dvigovanje bremen pri vas redkeje potrebni, potem si morda raje omislite ročno različico, saj so ugodnejše kot električna dvigala.

 

verižno dvigalo za večje in manjše tovore

Ročna ali električna dvigala so nujna v vsaki delavnici, skladišču in podobnih proizvodnih ali logističnih centrih, saj brez njih ne morejo obratovati. Ali si boste izbrali verižno dvigalo ali drugo dvižno napravo je odvisno od vaših potreb in prostora, ki ga imate na voljo. Obe vrsti sta primerni za različne tovore, saj je njihova nosilnost lahko tudi zelo visoka. Dobro se pozanimajte, kakšne so prednosti enega in drugega in se odločite na podlagi tega, katero bi vam prišlo bolj prav. V podjetju Dobit, d.o.o., vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in vam zagotovili vrhunski izdelek, ki vam bo dobro služil vrsto let. Nudimo vam tudi servis viličarja, industrijske čistilne stroje, kontejnerje in še marsikaj.