Servis viličarja in popravilo delovnih strojev

Reden servis viličarjaReden servis viličarja je nujen del vzdrževanja naprave, tako kot to velja za kateri koli drugi delovni stroj, napravo ali vozilo. Poleg tega, da vam je v podjetju Dobit, d.o.o., na voljo popravilo delovnih strojev, servis ročnih viličarjev in vseh drugih vrst viličarjev, so na razpolago tudi rezervni deli za viličarje, obnova viličarskih gum in prodaja naslednjih naprav:

  • transportna in dvižna tehnika (žerjavi, dvigala, prijemala, bremenski pasovi in verige, ročni in električni vitli, balanserji, dvigalke, stiskalnice, dvižne mize, bremenski vozički …)
  • kontejnerji
  • dvižna vretenska gonila
  • industrijski sesalci
  • čistilni stroji

 

Servis viličarja je le ena od možnosti, ki jo ponujamo in je med lastniki viličarjev zelo priljubljena, saj si tako zagotovijo dobro opravljeno delo.

 

Servis ročnih viličarjev

Poleg tega, da lahko k nam pripeljete na servis viličarja, ki je dizelski, plinski, električni ali hodni visokodvižni baterijski), vam nudimo tudi servis ročnih viličarjev. Ukvarjamo se z vsemi vrstami viličarjev, od škarjastih do paletnih. Popravilo delovnih strojev, torej tudi servis viličarja in ročnih viličarjev, pri serviserju s strokovnim znanjem je zagotovilo za dobro opravljeno delo. To pomeni, da boste popravljen oziroma redno vzdrževan stroj uporabljali dolgo časa in vam ne bo povzročal preglavic. Pri nas seveda lahko ročne viličarje tudi kupite.

 

Popravilo delovnih strojev

Servis viličarja je treba redno zagotavljati, saj se le tako izognete večjim poškodbam, ki bodo v končni fazi tudi veliko dražje. Popravilo delovnih strojev, ki so že okvarjeni, je namreč večji strošek, kot pa če servis viličarja opravite v rednih intervalih in že sproti odpravite vse napakice, ki so se pojavile. Ker so vedno na zalogi rezervni deli za viličarje in je pri nas mogoča tudi obnova viličarskih gum, vam lahko zagotavljamo reden servis vse leto. Za popravilo delovnih strojev, servis viličarja ali servis ročnih viličarjev nas pokličite n dogovorili se bomo za termin, ki vam bo ustrezal.