Plinski viličarji so močni in bolj ekološki od dizelskih

Prodajni program plinskih viličarjevPlinski viličarji so podobno kot elektro viličarji tisti del našega prodajnega programa viličarjev, ki so v skladu s trajnostnim razvojem. Pri plinskih viličarjih je za razliko od dizelskih viličarjev količina škodljivih emisij izpušnih plinov le minimalna. Ko plin gori, ni dima in prav tako ne smradu. Zato so plinski viličarji zelo popularni. Naše podjetje vam ponuja zelo bogat prodajni program viličarjev, v katerem so denimo tudi električni hodni viličarji. Ponujamo tudi bogato dodatno opremo za viličarje, tako da si boste vaš viličar lahko opremili z vsemi mogočimi dodatki, da bo vaše delo bolj prijetno in tekoče. Ker je za dobro delovanje vsake naprave potrebno tudi vzdrževanje, vam ponujamo servisne storitve za naše izdelke, torej tudi servis ročnih viličarjev, ki so eden naših najbolj osnovnih proizvodov.

 

Plinski viličarji so ekonomični in zelo zmogljivi

Mnogi se odločijo za plinske viličarje ne samo zato, ker so ekološki, ampak, ker so tudi zelo močni, torej primerljivi dizelskim. Svetujemo vam, da si omislite tudi dodatno opremo za viličarje. Nudimo vam prijemala, obračala, hidravlične nastavitve vilic, prekucnike, traverze in še marsikaj drugega najboljših svetovnih proizvajalcev Kaup in Meyer. Seveda pa lahko izberete tudi zaprto kabino, katalizatorje in dodatne filtre. Naš prodajni program viličarjev je tako obširen in razgiban, da lahko iz njega zagotovo izberete nekaj, kar je za vas idealno oziroma najbolj primerno. Del našega prodajnega programa viličarjev so poleg plinskih in drugih viličarjev večjega formata tudi električni hodni viličarji, seveda pa vam bomo tistega viličarja, ki si ga boste izbrali tudi redno servisirali, saj nudimo vse od servisa ročnih viličarjev in naprej.

 

Električni hodni viličarji omogočajo delo brez napora

Električni hodni viličarji so tisti del našega prodajnega programa viličarjev, ki so zelo primerni za velika skladišča, kjer so razdalje velike, a predmeti, ki jih je potrebno dvigovati in premikati niso tako zelo težki. Poznamo nizkodvižne in visokodvižne električne hodne viličarje.