Paletni viličarji vam bodo močno olajšali delo

Ročni paletni viličar z dvigomSte se kdaj spraševali, zakaj mora biti življenje tako težko, ko morate vsak dan ročno prelagati težke predmete iz enega konca skladišča na drugega? Se vam je kdaj mudilo ali pa ste celo zamudili, ker v založeno skladišče niste mogli pripeljati z avtom ali s kombiniranim vozilom in ste morali predmete, ki niti niso bili tako lahki, prenašati čez celo skladišče, kar je trajalo strašno dolgo? Pozabite na nevšečnosti. Omislite si paletni viličar! Zgodbe iz preteklosti bodo kmalu postale slaba anekdota, saj boste s paletnim viličarjem predmete brez težav na paleti pripeljali do vašega vozila tudi čez ožine založenega skladišča. Paletni viličar bo poskrbel, da si ne boste več lomili križa z nesmiselnim ročnim prenašanjem. Naši ročni viličarji so zelo enostavni za uporabo, saj so ročni paletni viličarji na splošno zelo lahko vodljivi. Priporočamo vam, da si omislite ročni paletni viličar z dvigom, saj bo vaš napor s tem še nekoliko bolj zmanjšan. Če vas skrbi, da ne bi v vaše kombinirano vozilo naložili preveč tovora in s tem zaradi prekoračitve maksimalne dovoljene skupne mase vozila storili prometni prekršek, si enostavno omislite ročni paletni viličar s tehtnico in material enostavno stehtajte. Za še večjo mobilnost predmetov v skladišču pa vam priporočamo elektro viličarje ali stare dobre dizelske viličarje.

 

Paletni viličarji zagotovo sodijo v vsako skladišče

Če je skladišče še tako majhno, vam priporočamo, da kupite paletni viličar. Ročni paletni viličarji vam namreč močno olajšajo delo, saj lahko z ročnim viličarjem dostopate do skoraj vsakega mesta v skladišču. Dodatno ugodni izvedbi klasičnega ročnega paletnega viličarja, ki marsikomu prideta zelo prav, sta ročni paletni viličar z dvigom in ročni paletni viličar s tehtnico. Toplo priporočamo!

 

Z ročnim viličarjem boste zagotovo zadovoljni

Če paletnega viličarja še niste vajeni, vas bo ročni viličar gotovo močno navdušil že po prvi uporabi. Ko človek začne uporabljati ročni paletni viličar, se kmalu osuplo vpraša, zakaj si tako koristne naprave, kot je ročni viličar, ni omislil že prej. Delo v skladišču postane z ročnim paletnim viličarjem dosti lažje in enostavnejše.