Kontejnerji in popravilo delovnih strojev

Samostojni viličarski kontejnerjiV podjetju Dobit, d.o.o., so vam na voljo kontejnerji različnih vrst in namembnosti, npr. dogradni ali samostojni viličarski kontejnerji, prekucni kontejnerji … Poleg tega lahko pri nas dobite še mnoge druge stroje in pripomočke, kot so zajemalke, prijemala, orodja in stroje za dviganje in prenašanje različnega tovora, industrijski sesalec, pometalni stroj, nudimo pa vam tudi popravilo delovnih strojev, viličarjev in servis pometalnih strojev. Vsi kontejnerji iz naše ponudbe so izjemno kakovostni in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Za podrobnejše informacije si lahko ogledate prospekt na naši spletni strani ali pa nas pokličete in si ogledate, kakšni so na primer prekucni kontejnerji, ki jih lahko kupite pri nas.

 

Prekucni kontejnerji

Že ime samo pove, da so prekucni kontejnerji oziroma zabojniki kontejnerji, ki jih praznimo tako, da jih prekucnemo oziroma prevrnemo, na primer s potegom ročice. Tako je premikanje nekega tovora bistveno lažje, saj se kontejnerji izpraznijo tako rekoč sami oziroma jih ni treba prazniti z vrha. Na voljo so vam tudi samostojni ali dogradni viličarski kontejnerji, različni stroji za transport ter še mnogo drugih izdelkov in strojev, ki so v današnjem času nepogrešljivi. Poleg tega vam nudimo tudi popravilo delovnih strojev, na primer viličarjev in popravilo pometalnih strojev.

 

Popravilo delovnih strojev

Kontejnerji, prekucni kontejnerji in podobni pripomočki so le del večje skupine izdelkov in strojev, ki so vpeti v transportno-logistični sistem in brez katerih je danes tovrstno delo popolnoma nemogoče. Ker pa so prvi pogoj, da vse skupaj deluje, kot je treba, kakovostni stroji, vam v podjetju Dobit, d.o.o., nudimo tudi popravilo delovnih strojev vseh vrst, na primer viličarjev. Redni servisi in popravila manjših napak so predpogoj za to, da lahko z nekim strojem ali napravo uspešno delate, hkrati pa so stroški sprotnih servisov nižji od stroška popravila neke večje napake, do katere je prišlo zaradi manjše težave, ki bi jo lahko že zdavnaj odpravili.