KVALITETNA SPLETNA STRAN DVIGUJE CENO PODJETJA V OČEH KUPCEV

Naročnik za grafično oblikovanje spletne strani: DOBIT, d.o.o.

Izdelava spletne strani VSI.SI d.o.o.

Vsi.si d.o.o. se ukvarja z grafičnimi oblikovanjem, optimizacijo in oglaševanjem. Spletna stran in njena izdelava pa nam daje posebno veselje, saj se stranki lahko posvetimo od začetka do konca. Pri tem skupaj z njo sodelujemo pri njeni zasnovi, kakšne so njene želje in potrebe. Vedno se vprašamo, kdo so kupci storitev ali izdelkov podjetja, delujejo na področju B2B prodaje ali so njene stranke končni kupci. Od tega je odvisna tudi zasnova in teksti na spletni strani. Poceni spletna stran zato ni najboljša izbira, saj je za dobro rangiranje spletne strani potrebno upoštevati veliko še drugih elementov, ki pa jih takšna stran ne vsebuje. Potencialni kupci čedalje bolj ocenjujeo kvaliteto podjetja na osnovi njihove spletne strani, kako sledijo trendom in seveda tudi to, če jih sploh najdejo na spletu.

Vsisi
 
Dobit

Želite vrhunske izdelke podjetja Dobit d.o.o.?

DOBIT d.o.o. je zanesljiv partner za dobavo transportnih in dvižnih naprav, kamor spadajo viličarji, dvižni vozički, dvigala in še mnoge druge dvižne naprave in pripomočki za potrebe industrije, trgovin, skladišč, strojegradnje, … Poleg tega ponujajo za potrebe industrije tudi sesalce in druge čistilne stroje. Podjetje deluje več kot 10 let, kar dokazujejo tudi s kvalitetnim servisom viličarjev, dvigalk. Stranke bodo za svojo ceno vedno dobile kvalitetno storitev.

 

Izdelava spletne strani v Ljubljani

Podjetje Vsi.si d.o.o. ima svoj sedež podjetja v glavnem mestu Slovenije, zato se stranke v večini primerov odločijo za izdelavo spletne strani v Ljubljani na sedežu našega podjetja, kjer lahko pri tem sodeluje tudi oblikovalec. Končna podoba je odvisna od želja in potreb naročnika, ki se zelo razlikuje od posameznega izdelka oziroma branže. Cena spletne strani je odvisna predvsem od zahtevnosti in obsega vsebin na spletni strani, slik in grafičnega oblikovanja. Prav tako velik pomen kvalitete spletne strani daje tudi optimizacija na spletni strani ali števila kvalitetnih zunanjih povezav.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani KadroomIzdelava spletne strani DIT 41Izdelava spletne strani ILD groupSpletni donosIzdelava spletne strani ClavisIzdelava spletne strani Eko čiščenje

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.