Industrijsko sesanje – olajšate si delo

Industrijsko sesanje si lahko olajšate z vrhunskimi industrijskimi sesalci, ki bodo poskrbeli, da bo čiščenje velikih površin lažje in prijetnejše. Industrijski sesalci, ki jih ponuja podjetje Dobit d.o.o, so vrhunski, vzdržni in močni, saj so narejeni iz aluminijastega kanala za puhalo, v katerem je rotor neposredno na motorno gred, kar pripomore k zmanjševanju obrabe komponent. Zato bodo naprave za industrijsko sesanje iz naše ponudbe, ki so primerne za sesanje v trgovinah, sesanje v delavnicah in sesanje v industriji, imele tudi dolgo življenjsko dobo.

 

 

Industrijsko sesanje v delavnicahIndustrijsko sesanje in trdovratna nečistoča

Industrijsko sesanje zahteva močen in predvsem praktičen in prilagodljiv sesalec, saj imate pri tovrstnem sesanju opravka z različnimi vrstami nečistoče. Tako se lahko naši sesalci uspešno spopadajo z industrijskim sesanjem blata, umazane vode, različnih ostružkov, večjih količin prahu in ostalih odpadkov. Pri nas lahko izberete sesalce za mokro ali suho sesanje. Industrijski sesalci morajo imeti veliko prostornino rezervoarja, da lahko nemoteno očistite velike površine. Sesalci iz naše ponudbe so primerni za sesanje v trgovinah, sesanje v delavnicah in sesanje v industriji. Za čistočo v večjih objektih bodo poskrbeli tudi ostali čistilni stroji iz naše ponudbe, kot so vzdržljivi stroji za pometanje in umivanje tal. Ker se pri sesanju velikih prostornin soočate tudi z različnimi površinami, boste z dodatki lahko poskrbeli, da bo naprava učinkovito opravila z nečistočo tudi po kotih in na težko dostopnih mestih.

 

 

Industrijsko sesanje – čim manj hrupa

Tovrstne naprave so lahko izjemno glasne in povzročajo veliko hrupa, kar je neprijetno za zaposlene, hkrati pa lahko ima posledice za njihov sluh. Naši sesalci za industrijsko uporabo so narejeni tako, da proizvajajo zelo nizko raven hrupa, zato so prijazni do delavcev. Naša ponudba vključuje visokokakovostne in cenjene svetovne znamke naprav, jamčimo pa vam tudi izjemno kratek nabavni rok, saj je zadovoljstvo kupcev naš primarni cilj.