Industrijski sesalniki za suho in mokro sesanje ter profesionalen servis sesalcev

 

Industrijski sesalniki se lahko pohvalijo z izjemno zmogljivostjo; tam, kjer klasični ali pokončni sesalnik za domačo rabo odpove, se pravo delo za industrijski sesalnik šele prične …

Kakovostni industrijski sesalniki poskrbijo za zdravo in prijetno delovno okolje

Industrijski sesalec DobitOdgovor na vprašanje o tem, kateri je resnično dober sesalec za prah in druge vrste nečistoč, je odvisen predvsem od vaših konkretnih potreb. Če sesalnik potrebujete le za čiščenje stanovanja, boste najverjetneje izbirali med precej drugačnimi modeli kot v primeru, da potrebujete dober sesalec za prah in umazanijo, namenjen čiščenju delavnic oziroma industrijskih hal. Trdovratnost umazanije, ki je običajno prisotna v tovrstnih okoljih, zahteva zmogljiv industrijski sesalnik. Sodobni profesionalni sesalniki, namenjeni rabi v različnih industrijskih panogah, zmorejo tako suho kot mokro sesanje. Tako lahko po eni strani učinkovito odstranijo grobe, težke delce umazanije, obenem pa so uspešni tudi v boju s fino umazanijo, ki je lahko potencialni povzročitelj zdravstvenih težav zaposlenih. Vsakodnevno preživljanje večje količine časa v okolju, kjer ni poskrbljeno za ustrezno čistočo, pri čemer je še posebej pomembna kakovost zraka, lahko namreč na dolgi rok pušča resne zdravstvene posledice. Z uporabo sesalnika, ki bo kos tudi najtežavnejšim opravilom, lahko ne glede na naravo dela oziroma količino odpadkov, ki nastaja pri tem, zaposlenim zagotovite prijetno in zdravju prijazno okolje, kar bo zagotovo vplivalo tudi na njihovo delovno uspešnost.

Ugoden in hiter servis sesalcev – da bo vaš industrijski sesalnik deloval brezhibno

Industrijski sesalniki, ki vam jih ponujamo v podjetju Dobit, spadajo v najvišji kakovostni razred; odlikujejo jih ugodno razmerje med ceno in kvaliteto, enostavno upravljanje ter vzdrževanje, dolga življenjska doba in minimalna količina hrupa, ki ga proizvajajo. V primeru kakršnih koli težav pa smo vam na voljo tudi za servis sesalcev. Profesionalno in hitro izveden servis sesalcev poskrbi, da naprava opravlja svoje naloge optimalno v vseh razmerah. Prodajo in servis sesalcev ter čistilnih strojev za pometanje in pomivanje tal pa dopolnjujemo tudi z nekaterimi drugimi dejavnostmi, ki vam olajšajo delo v skladiščih, delavnicah, industrijskih obratih in podobnih delovnih okoljih. Tako boste pri nas med drugim našli dizelske, plinske in električne viličarje, ponujamo pa vam tudi ročni viličar v različnih izvedbah. Spremljajte naše redne akcije in si priskrbite izbrano napravo vrhunske kakovosti po še posebej ugodni ceni.