Kje najti najboljši industrijski sesalec za prah

Industrijski sesalec za prahSe sprašujete, kakšen industrijski sesalec si kupiti, da bo zares zadostil vsem vašim potrebam? Po eni strani je odločitev o tem, kakšen industrijski čistilni stroj izbrati, povsem enostavna, po drugi pa je na trgu veliko ponudnikov in ni tako preprosto izbrati med njimi. V podjetju Dobit, d.o.o., vam ponujamo vrhunske izdelke – najboljši sesalec pa je vsekakor tisti, ki je vam pisan na kožo. Pomembno je seveda tudi, da je pokončni industrijski sesalec kakovosten. Pri nas smo se odločili za dva ponudnika, ki dobro vesta, kaj je dober sesalec za prah: Fiorentini in Mastervac. Oba sta svetovno priznana proizvajalca, katerih industrijski sesalec za prah lahko najdemo v različnih objektih po vsem svetu. Poleg čistilnih naprav vam nudimo tudi dvižne in vlečne naprave: verižno dvigalo, dvigalke, viličarje, žerjave, dvižne mize …

 

Industrijski sesalec za suho in mokro sesanje

Industrijski čistilno stroj oziroma najboljši sesalec za profesionalno uporabo je nekaj povsem drugega, kot je domači sesalec za prah. Njegova osnovna funkcija je sicer enaka – čiščenje umazanih tal – a pokončni industrijski sesalec se spopada z bistveno drugačno nesnaga in večjimi izzivi, kot domači sesalec za prah. Ker za razliko od večine običajnih gospodinjskih sesalcev 'delajo' ves dan in vsak dan ali vsaj večino časa, morajo biti temu primerno vzdržljivo. Poleg tega je pomembno – če to seveda potrebujete – da lahko odstranijo bolj trdovratne madeže – ne le posesajo prah s tal. Zato je industrijski sesalec za prah za mokro in suho sesanje najboljši sesalec za različne profesionalne rabe – od trgovin do industrijskih poslopij in delavnic.

 


Sesalec za prah je nujen pripomoček

Za profesionalno uporabo je pokončni industrijski sesalec nujen, saj lahko le z njim dobro in enostavno očistite prostore. Sesalniki Mastervac so izdelani iz aluminijastega kanala za puhalo. V njem je rotor nameščen neposredno na motorno gred, kar zmanjša obrabo. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo, k oznaki najboljši sesalec pa spada tudi dejstvo, da je izjemno tih. Industrijski sesalec je na voljo v več različicah in z različnimi dodatki, s katerimi ga lahko povsem prilagodite svojim potrebam. Obiščite našo spletno stran in si jih oglejte.