Elektro viličarji za organizirano in urejeno skladišče

Električni hodni viličarjiElektro viličarji so odlična varianta, če vas motijo izpušni plini in smrad, ki ga povzročajo dizelski viličarji. Elektro viličarji so v skladu s trajnostnim razvojem, zato se vse več naročnikov odloča za nakup elektro viličarja. Odlična alternativa pa so tudi plinski viličarji, ki so prav tako ekološki. Za tiste, ki si želite nekaj bolj enostavnega, so izvrstni električni hodni viličarji, ki nimajo kabine in ob njih enostavno stojimo, ko jih upravljamo. Izvrstni elektro viličarji so viličarji Doosan. Poleg viličarjev Doosan in električnih hodnih viličarjev lahko v našem podjetju dobite še hidravlično opremo za viličarje, nudimo pa tudi profesionalni servis električnih viličarjev.

 

Elektro viličarji za delo brez nadležnih izpušnih plinov

Viličarji Doosan so izvrstni azijski viličarji, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Azijski proizvodi se vse bolj uveljavljajo. Pa ne le zato, ker je delovna sila v Aziji zelo poceni in so lahko njihovi izdelki v primerjavi z evropskimi in ameriškimi izredno konkurenčni. Azijci namreč zaradi narave svoje večtisočletne preteklosti stremijo k popolnosti, zato je splošno znano, da so naprave, ki jih proizvedejo izredno kvalitetne in se zelo malo ali pa sploh ne kvarijo. Viličarji Doosan so tako dobri prav zaradi naštetih značilnosti azijske mentalitete. Izvrstni in vzdržljivi so seveda tudi električni hodni viličarji, katerih prednost je, da so manjši, saj nimajo kabine.

 

Z električni hodni viličarji dvig in spust brez napora

Električni hodni viličarji za razliko od viličarjev Doosan nimajo kabine. Gre za elektro viličarje, ki omogočajo dvig in spust ter prevoz palet in drugih tovorov tudi do štirih metrov in pol visoko. Torej gre za visokodvižne električne hodne viličarje, s katerimi lahko opravite tudi zahtevnejša dela. Njihova nosilnost seže do 1600 kilogramov. Če je kapaciteta baterije večja, je polnilec zunanji, sicer pa je integriran. Naše podjetje vam zagotavlja tudi strokovni servis električnih viličarjev, dobavimo pa vam tudi hidravlično opremo za viličarje.