Hidravlične dvigalke in cilindri Yale

Hidravlične dvigalke in cilindriRazlične dvigalke so namenjene dviganju strojev in drugih bremen – na popolnoma varen in nadzorovan način. Ročne hidravlične dvigalke z nizkim ali dolgim hodom bata ter enojno ali dvojno delujoč hidravlični cilinder so v podjetju Domit, d.o.o., na voljo v različnih izvedbah (na primer hidravlične avtomobilske dvigalke), ponudimo pa vam lahko izdelke svetovno priznanega proizvajalca Yale. Njihova nosilnost sega celo do 100 ton, kar je dovolj za še tako zahtevne uporabnike. Dvigalke vrhunskih proizvajalcev delujejo dobro in dolgo časa, zato je pri izbiri smiselno paziti tudi na kakovost proizvajalca in kakovost elektro hidravlične črpalke, ki omogoča dvig.

 

Hidravlični cilinder

Dvigalke – kot že njihovo ime pove – so namenjene dviganju. Element, ki jim to omogoča je tako imenovani hidravlični cilinder, ki je eden najpomembnejših elementov v hidravliki na sploh. Ta je 'srce' hidravlične dvigalke, tudi na primer avtomobilske hidravlične dvigalke, ki brez njega ne deluje. Je izjemno široko uporaben in deluje s pomočjo hidravličnega medija (navadno olja), sestavljen pa je iz cevi cilindra, v kateri je bat, ki je priključne na batnico. Ustvari se hidravlični tlak, ki premika bat. Dvigalke oziroma hidravlične dvigalke, ki so na voljo v podjetju Dobit, d.o.o., si lahko ogledate na naši spletni strani, za vsa vprašanja pa smo vam na voljo prek spletnega obrazca ali pa po telefonu. Ponujamo vam tudi čistilne naprave (industrijski sesalec), vitle, žerjave, viličarje in druge izdelke.

 

Dvigalke z nizkim ali dolgim hodom bata

V mnogih podjetjih so različne sistemi za dviganje večjih ali manjših premetov, stroje itd. nujni za opravljanje njihovih storitev in so neobhodno potrebne. Hidravlični cilinder, ki je del vsake hidravlične dvigalke, zagotavlja varno in dolgotrajno dviganje še tako težkih bremen, če so dvigalke narejene kakovostno. Pomembna je seveda tudi njihova namembnost – npr. avtomobilske hidravlične dvigalke. Najbolje je, da se z našimi svetovalci pogovorite, za kakšen namen boste napravo potrebovali in kakšne so vaše želje, mi pa vam bomo svetovali pri nakupu.