Dizelski viličarji so trpežni stroji za dolgotrajno uporabo

Dizelski viličarji so najstarejša in najbolj pogosta opcija, za katero se kupci odločajo. So pa moderni dizelski viličarji dosti drugačni, kot so bili nekoč. Dizelski viličarji včasih so bili glasni; proizvajali so zelo velike emisije škodljivih izpušnih plinov. Danes so viličarji Doosan izvrsten proizvod, ki upošteva najvišje moderne standarde in zahteve na tem področju. Azijski proizvajalec, ki izdeluje tudi plinske viličarje in elektro viličarje, slovi po svojih izvrstnih izdelkih, ki se zelo malo ali pa sploh ne kvarijo. Zaradi azijske religiozne mentalitete, ki se močno odraža tudi v poslovnem svetu, se azijska podjetja trudijo, da bi se s svojo proizvodnjo kar čim bližje približala popolnosti. Zaradi poceni delovne sile in naprav, ki so res izdelane optimalno, svetovne trge razveseljujejo s cenovno ugodnimi stroji najvišje kvalitete, ki so uporabni dolgo časa in brezhibni. Naše podjetje vam ponuja tudi izvrstne bočne viličarje, še posebej so zanimivi 4 potni bočni viličarji. Omogočamo vam tudi menjavo gum za viličarje.

 

Moderni dizelski viličarji so pametna izbira in dober nakup

Dizelski bočni viličarjiNekateri kupci se raje odločijo za plinske viličarje, saj menijo, da so plinski viličarji bolj usklajeni s trajnostnim razvojem, ker je pri njih dosti manj škodljivih emisij izpušnih plinov. To sicer drži, vendar imajo plinski viličarji zelo veliko ekološko prednost predvsem v primerjavi s starejšimi dizelskimi viličarji, saj so pri novejših dizelskih viličarjih škodljive emisije izpušnih plinov bistveno manjše. Seveda pa ima naše podjetje, ki vam po potrebi ugodno zagotovi tudi menjavo gum za viličarje, na razpolago odlične plinske viličarje, če ste se odločili za to opcijo.

 

Bočni viličarji so izvrstna rešitev za posebne potrebe

4 potni bočni viličar in običajni bočni viličarji obstajajo v elektro, plinski in dizelski izvedbi. Kar se nosilnosti bočnih viličarjev tiče, lahko izbirate v razponu med 2500 in 6000 kilogrami. Naši bočni viličarji so izdelani v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi na tem področju. Naše bočne viličarje lahko tako uporabljate za delo v gradbeništvu, trgovini, industriji in v vseh drugih dejavnostih, kjer je viličar potreben.